1- مدارک مورد نیاز جهت تغییر نام چیست؟ (( ارائه اصل و رونوشت سندمالکیت ملک ، قولنامه محضری ، شناسنامه و کارت ملی + تکمیل فرم مربوطه ))
2- مدارک لازم برای اشتراک پذیری چیست؟ (( ارائه اصل و رونوشت سندمالکیت ملک ، قولنامه محضری ، شناسنامه و کارت ملی ، جواز کسب (املاک تجاری) ، جواز ساخت معتبر یا پایانکار معتبر + درخواست کتبی ))
3- مبلغ انتقال یافته چیست؟ (بدهی گذشته ) مربوط به صورتحساب های پرداخت نشده در دوره یا دوره های قبلی و همچنین تعدیلات اصلاح قبض (بستانکار/بدهکار ) در این ستون درج می گردد.
مثال برگشت قسمتی از مبلغ آبونمان در سال جاری در قبوض صادره بستانکار بوده و در این ستون نشان داده شد.
4- مبلغ متفرقه چیست؟ هرگونه بدهکاری و یا بستانکاری که مربوط به گازبها و آبونمان نباشد ( هزینه های تغییر نام ، صدور قبض المثنی به درخواست مشترک ، تست کنتور ، قطع و وصل جریان گاز ، جابجائی کنتور ، خسارت کنتور و رگولاتور و جابجائی علمک و یا اخذ خسارت آن و اخذ کسورت هزینه اشتراک پذیری و همچنین عودت اضافه پرداخت این هزینه ها .....) و به عهده مشترک می باشد در این ستون درج می گردد.
5- مبلغ مانده بدهی چیست؟ مانده بدهکاری / بستانکاری مشترک که جمع مبالغ جاری صورت حساب آن را پوشش نمی دهد جهت اطلاع مشترک در این ستون قرار می گیرد و به عنوان مانده بدهی یا طلب مشترک منظور می گردد که با صورت حساب های آتی تصفیه می گردد.
6- بیمه چیست؟ فقط مشمول مشترکین خانگی می گردد که مبالغ ثابتی از این بابت به ازای هر واحد مسکونی در صورتحساب مشترک محاسبه می گردد که مبلغ آن در بخش شهری و روستائی متفاوت است.
7- بیمه حوادث مشترکین چیست؟
مشترکین گاز در صورت وقوع حادثه میتوانند به نزدیکترین منطقه یا ناحیه گازرسانی مراجعه نموده و شرکت گاز نیز متعاقبا موارد را به شرکت سهامی بیمه منعکس مینماید که پس از آن مشترکین محترم میتوانند به مرکز بیمه ای معرفی شده مراجعه و با ارایه مدرک مثبته مراتب را پیگیری نمایند.
8- مراحل پیگیری حوادث مشترکین خانگی و تجاری به چه ترتیب است؟
الف) تماس با مرکز امداد و حوادث 194
ب)مراجعه به اداره گاز منطقه/ناحیه تحت پوشش و در اختیار گذاردن اطلاعات حادثه شامل شماره اشتراک گاز و آدرس و شماره تلفن محل حادثه
ج)ارسال گزارش تهیه شده از حادثه به انضمام گزارش آتش نشانی توسط اداره گاز منطقه به امور HSE شرکت گاز استان تهران طی یک نامه رسمی
د)مکاتبه امور HSE با شرکت بیمه منتخب در خصوص معرفی مشترک حادثه دیده
ه)ارسال مدارک لازم به بیمه برای تشکیل پرونده توسط مشترک حادثه دیده ( نامه معرفی از طرف امور HSE ، نامه آتش نشانی و گزارش امداد منطقه / ناحیه )
9- قطع گاز چیست؟ الف - به علت بدهی : در صورت پرداخت مبلغ آخرین صورتحساب صادره و هزینه قطع و وصل ((در مواردی این هزینه در ستون متفرقه صورتحساب آتی درج می گردد )) و ارائه آن به شرکت گاز منطقه و ناحیه مربوطه نسبت به وصل آن اقدام خواهد شد .
ب: فاقد بدهی 1- تخریب نوسازی 2- تعمیرات داخای و بنائی 3- عدم سکونت در اینگونه موارد عموما" قطع گاز به درخواست مشترک صورت گرفته و اگر تغییراتی در سیستم لوله کشی ایجاد گردد و یا زمان قطع گاز مورد درخواست بیش از شش ماه به طول انجامیده باشد قبل از هرگونه اقدامی باید فرم تائیدیه نظام مهندسی را ارائه نمایند.
10- تسویه (تصفیه ) حساب چیست؟ مشترک می تواند بدون مراجعه به بانک به یکی از شیوه های ذیل با استفاده از شناسه قبض و شناسه پرداخت نسبت به پرداخت قبوض خود اقدام نماید. ((از طریق درگاه های بانکی ، دستگاه های POS فروشگاهی، ATM ، تلفن بانک و ......))
11- عوارض گازرسانی چیست؟ مبلغی که بابت توسعه شبکه گازرسانی به روستا ها صرف می گردد و به میزان 10% گازبهای مصرفی را شامل می گردد و به صورت جداگانه در قبض درج می گردد.
12- آبونمان چیست؟ : هزینه نگهداری تاسیسات زیربنائی گاز رسانی که بر اساس روز مصرف ، ظرفیت کنتور و نرخ تعرفه بخش مربوطه و ضریب ثابت محاسبه و از مشترک اخذ می گردد.
13- روش محاسبه گازبها در زمان خرابی کنتور چگونه است؟
به دو روش گازبها محاسبه می شود :
الف) زمان خرابی، مشابه مصارف سال قبل محاسبه می گردد.
ب) چنانچه اطلاعات مصرف ماههای مشابه قبلی موجود نباشد، بر اساس کتابچه مجموعه مقررات و شرایط استفاده از گاز طبیعی شرکت ملی گاز ایران محاسبه خواهد شد.
14- خرابی کنتور را چگونه اطلاع دهیم؟
تشخیص خرابی کنتور با کنتورخوان می باشد که پس از ارائه گزارش و بررسی، کنتور معیوب تعویض می گردد و یا می توانید در سامانه ارتباط با مشتریان (CRM)موضوع خرابی را ثبت نمایید.
15- مبلغ گازبهای قبض پرداخت شده پیشین دوباره در قبض جدید تکرار شده است، چه کنیم؟
الف) چنانچه قبض گاز را بعد از مهلت مقرر پرداخت نموده اید، برای اصلاح قبض جدید و حذف رقم بدهی گذشته به اداره گاز منطقه خود یا دفاتر پیشخوان مراجعه نمایید.
ب) چنانچه ظرف مهلت مقرر نسبت به پرداخت قبض خود اقدام نموده اید، با پرینت بانک مرجع پرداخت کننده به اداره گاز منطقه خود یا دفاتر پیشخوان مراجعه نمایید.
16- اطراف منزل بوی شدید گاز حس می شود، چه کنیم؟
در صورت هرگونه نشت و بوی گاز فوراً با شماره تلفن 194 تماس بگیرید.
17- نوبت نصب علمک یا کنتور و رگولاتور چه موقع است؟
پس از دریافت مجوز حفاری از شهرداری بر اساس الویت در نوبت نصب علمک قرار می گیرید و پس از انجام مراحل اشتراک پذیری بر اساس الویت در نوبت کنتور و رگولاتور قرار می گیرید.
ساختمان مرکزی: تهران خیابان ایرانشهر نبش خیابان اراک پلاک 160
مرکز تلفن: 81971
سامانه پاسخگویی و ارتباط مردمی : 1594
ستاد خبری حراست: ۸۱۹۷۲۳۱۳- ۸۱۹۷۲۳۱۷
دفتر حراست: ۸۱۹۷۲۰۲۹
نمابر: 81972444
کدپستی:1583718957
ایمیل دبیرخانه: dabirkhaneh@nigc-tpgc.ir
ساختمان مهندسی: تهران خیابان ولی عصر بالاتر از میدان ولی عصر پلاک 1735
مرکز تلفن: 83731
کدپستی: 53415-15946
ایمیل: info@tehrangasco.ir
کد اقتصادی: 411111346136
شناسه ملی: 10101890339
برای پیوستن به طرح ملی و رایگان اصلاح و بهینه سازی موتورخانه ها به سایت www.goc.nigc.ir مراجعه نمایید.