مدیرعامل شرکت گاز استان تهران در پیامی، سالروز ولادت با سعادت حضرت علی(ع) و روز پدر را تبریک گفت.
در تقویم رسمی ایران پنجم اسفندماه روز بزرگداشت خواجهنصیرالدین طوسی وروز مهندس نام گذاری شده است به همین بهانه با سرپرست مهندسی و اجرای طرح ها شرکت گاز استان تهران به گفتگو پرداختیم.
پنجم اسفندماه، زادروز دانشمند و مهندس نامدار کشور، خواجه نصیرالدین طوسی، مناسبتی ارزشمند و یادآور مسئولیت خطیر «مهندسی» در توسعه و آبادانی کشور است.
کتاب «مجموعه سوالات فنی و عملیاتی حوزه گازرسانی» به همت امور پژوهش و فناوری شرکت گاز استان تهران منتشر شد.
در راستای پیشنهاد سعید توکلی مدیرعامل شرکت، پروژه مدیریت استعداد و توانمندسازی فردی و سازمانی کارشناسان شرکت گاز استان تهران برای اولین بار، صبح روز گذشته با هدف «شناسایی و مدیریت استعداد کارشناسان شرکت» آغاز شد و صبح امروز ( ۲۸ بهمن ماه) مدیرعامل شرکت از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد.
با گازرسانی به سه روستای دماوند (رود افشان، عباس آباد و زره در) در مجموع با اعتباری بالغ بر 48 میلیارد ریال، 190 خانوار از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند.
مدیرعامل شرکت گاز استان تهران اعلام داشت که پیش بینی کردهایم که تا پایان سال جاری از 23 روستای باقی مانده استان، بهره برداری کنیم تا در سال 1400 بتوانیم به استان سبز تبدیل شویم.
صبح امروز (15 بهمن ماه) به مناسبت فرا رسیدن هفته بزرگداشت مقام زن، روز مادر و گرامیداشت میلاد مبارک حضرت فاطمه زهرا (س)، جلسه آموزشی (سمینار) با موضوع «زن و عزت نفس» برگزار شد.
ساختمان مرکزی: تهران خیابان ایرانشهر نبش خیابان اراک پلاک 160
مرکز تلفن: 81971
فکس: 81972444
کدپستی: 18967-15837
ایمیل دبیرخانه: dabirkhaneh@nigc-tpgc.ir
ساختمان مهندسی: تهران خیابان ولی عصر بالاتر از میدان ولی عصر پلاک 1735
مرکز تلفن: 83731
تلفن گویا: 43-81972440
کدپستی: 53415-15946
ایمیل: info@tehrangasco.ir
کد اقتصادی: 411111346136
شناسه ملی: 10101890339
از نصب آبگرمکن در مکان های محدود مانند: حمام، رختکن و دستشویی جدا بپرهیزید.